keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Turun Taideakatemian Torakkailta 9.11.2012

Turkulaisten ei tarvitse lähteä kaupungista voidakseen nähdä monipuolista sirkusta. Turun Taideakatemia kouluttaa monipuolisia & monialaisia sirkusalan ammattilaisia, joiden opinnoissa oleellisena osana ovat eri kokoiset ja luonteiset produktiot.

Marraskuun toisena perjantaina, 9.11.2012 Turun Taideakatemian sirkusopiskelijoiden yhdistys Sirkus Sorsa kutsuu kaikki sirkusnälkäiset Torakkailta -nimeä kantavaan, esittävän taiteen avoin lava -tapahtumaan klo 19.00 alkaen osoitteessa Sepänkatu 1. Tämä maksuton tapahtuma on siis kaikille avoin ja erinomainen tilaisuus päästä näkemään nuorta, freshiä suomalaista sirkusta!

Keppimanipulaattori Tuomas Vuorinen loisti Tähti-kisassa 2011


Sirkuksen toisen vuosikurssin sooloesitykset otsikolla Lupa Sooloilla pyörivät Köysiteatterissa 22.-29.11.2012. Kuusitoista sirkusopiskelijoiden itse itselleen ohjaamaan esitystä on koottu kahteen ohjelmakokonaisuuteen ja luvassa on mm. käsilläseisontaa, jonglöörausta, taikuutta, vanteita, trapetsia ja permantoakrobatiaa. Mahtavuutta! Köysiteatteri Linnankatu 56, 20100 Turku, Liput 5/2 € voi varata meilitse lippuvaraukset(at)turkuamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti