maanantai 22. huhtikuuta 2013

Linnunradallamme syttyy perjantaina 26.4.2013 uusi Tähti

Tähtitaivaan tapahtumia (vko 17) Ursan mukaan: Torstaina 25.4.2013 taivaalle nousee täysikuu ja torstain sekä perjantain välisenä yönä 25.-26.4.2013 on nähtävänä osittainen kuunpimennys. Tuolloin kuu möllöttää lähellä Saturnusta ja viikonloppuna pienellä kaukoputkella voi erottaa Saturnuksen renkaat sekä sen suurimman kuun. (Tähtitieteellinen yhdistys Ursa kertoo aiheesta täällä).

Tähtitaivaan tapahtumia, joiden tarkkailu ei vaadi kaukoputkea: 
Turun Tähti 2013 loppukilpailu koittaa perjantaina Turussa, Night Club Marilynissä. Olemme ylpeitä näistä hienoista, lupaavista esiintyjistä, jotka perjantaina 26.4.2013 klo 23:30 alkaen nousevat yleisön ja tuomariston eteen:


Jennifer Abdou, rytminen voimistelu
Lilith Lace, burlesque
Tatu Kalliomäki, nunchaku freestyle
Card Brothers Max & Jerry, taikuus
Amanda Nousiainen, fuusio tribal
Neiti Olga Regina, drag -viihde

Kilpailuiltana jokainen finalisti saapuu harjoittelemaan ensin omaa numeroaan ja lopuksi vuorossa on kenraaliharjoitus siten, että jokainen numero saadaan videokuvattua ilman taustahälyä. Vaikka itse kilpailukin tullaan kuvaamaan, varmistetaan tällä kuvauksella onnistuneet otokset. Jokaisesta kilpailijasta otetaan myös yksittäiskuvia. Osa tuomaristosta saapuu jo tällöin paikalle, samoin paikalla on myös toimittajia tekemässä haastatteluja. 

Seitsemänhenkisen tuomariston tehtävä ei tule olemaan helppo ainakaan osakilpailuissa nähdyn perusteella. Tuomaristo koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät viihteen parissa estradien molemmin puolin.

Voittaja saa Turun Tähti 2013 -tittelin lisäksi 2000 Euron stipendin. Kilpailussa palkitaan myös Yleisön suosikki!

Voiton huumaa 2011: Taikuri Max (kesk.), Bella (oik.) ja Tuomaas (vas.)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti