tiistai 3. tammikuuta 2017

10 syytä ilmoittautua Turun Tähti 2017 -kilpailuun

1. Turun Tähti -kilpailu on perinteikäs ja aika must do jokaiselle lavaviihteen maailmaan rakastuneelle: kilpailu on tuonut esiin lavaviihteen monialaosaajia amatöörikentältä jo kauan ennen monikansallisia tv-formaatteja. 

2. Turun Tähti -kilpailun osallistujien alaikäraja on 18-vuotta.  Lavalla ei siis nähdä yläasteen näytelmäkerhon improilijaintoilijoita tai päiväkoti-ikäisiä tanssijoita. 

Hallitseva TT & yleisön suosikki 2015, Cyr-taiteilija Noora Wendelius sekä median palkitsema tanssiduo FloorPaceCrew

3. Turun Tähti -kilpailu on loistava tilaisuus päätä testaamaan omaa numeroa/numeroita sekä lavasäteilyään suuren yleisön edessä ja ehkä itselle vieraassa esiintymisympäristössä.


4. Verkostoitumisen kannalta kilpailuun osallistuminen on ihan huipputilaisuus. Muiden kisaajien lisäksi tutustut median ja viihteen ammattilaisiin, saat vinkkejä ja tukea tekemiseen. 

5. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. (Ulkopaikkakuntalaiset vastaavat kuitenkin omista matka- ja majoituskustannuksistaan). 

6. Turun Tähti -kilpailu on erinomainen mahdollisuus tehdä tunnetuksi sekä itseään artistina että myös lajeja, jotka ovat vielä tuntemattomia tai ainakin harvinaisia maassamme. 

7. Vuosien varrella kisa on toiminut ammattilaismaailmaan siirtymän porttina lukuisille kilpailijoille. Olisiko Turun Tähti -kilpailu juuri se siirtymäriitti, jota olet odottanut?

8. Turun Tähti -kilpailussa on läpi kisan loistava fiilis. Vuosien varrella osallistuneet muistelevat kilpailua lämmöllä riippumatta siitä, miten pitkälle omat rahkeet ovat riittäneet. 

9. Osakilpailuista loppukilpailuun pääsevät esiintyjät sekä Turun Tähti 2017 -finaalin voittajan valitsee viihteen ja median ammattilaisista koostuva tuomaristo - ei yleisö (Finaalissa palkitaan kuitenkin myös median ja yleisön suosikki). 

10. Turun Tähti 2017 lähtee syventämään tietotaitoaan opintomatkalle viihteen mekkaan Las Vegasiin! 
Las Vegasissahan voi nähdä mm. lukuisia Cirque du Soleilin sirkusspektaakkeleita, David Copperfielin tai Chris Angelin kaltaisten huippujen taikuutta, tanssiproduktioita Jabbawockeezista klassisiin cabaree-tuotantoihin, maailman huippukoomikoita ja hypnoosiviihdyttäjiä. Tai vaikkapa Elton Johnin, Celine Dionin ja Britney Spearsin. 

Ilmoittaudu jo tänään, ohjeet löydät täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti