maanantai 7. maaliskuuta 2016

Mitä Turun Tähdille kuuluu - pikatsekkaus

Mitäpä kuuluu takavuosien Turun Tähti -voittajille? Seuraamme Tähtien liikkeitä säännöllisesti ja meistä on aina myös mukavaa treffata näitä tyyppejä, kun he näille nurkille osuvat. Sosiaalisen median kautta voi myös nähdä melko ajantasaisesti, mitä osaajamme kulloinkin puuhaavat. Pikainen kartoitus tuotti muutamista artisteistamme seuraavia tuloksia:

Hallitseva Turun Tähti 2015, akrobaatti Noora Wendelius opettaa sirkusta & keikkailee. Voitolla Yöhön -ohjelmassa hän opetti Petri Nygårdille cyr-renkaalla temppuilua. Helmikuussa Nooran osaamista nähtiin Turun Taideakatemian sirkuslaisten open stage Torakkaillassa.

Turun Tähti 2013, Nunchaku Freestyler Tatu Kalliomäki treenaa ja opiskelee Turussa (Niin ja kesäkuussa 2015 herra voitti lajissaan EM-kultaa!).

Taikuri Max Fredriksson voitti Turun Tähti -kilpailun vuonna 2011 ja reissaa tällä hetkellä pitkin poikin Aasiaa kaveriporukalla.

2010 kilpailussa Turun Tähti -tittelin voitti ilma-akrobaatti Sanni Sarlin-Takayama, joka tätä nykyä työskentelee sirkusammattilaisena miehensä Kaiton kanssa. Sirkusammattilaiset viettivät juuri viikon residenssitaiteilijoina Kanneltalossa pääkaupunkiseudulla. Maaliskuussa Sanni suuntaa Los Angelesiin vuotuisille HoopUrbia -festivaaleille.

Vuoden 2003 kilpailusta tähteyteen ponnahtanut ja yksi Suomen eniten keikkailevista lavaviihteen artisteista, Marko Vainio eli mies Divet Show'n taustalla on mennyt Down Under. Divetin matkakohteina ovat Aussit & Uusi-Seelanti, joissa hän Instagramin @markovainio  perusteella on ammentanut sekä ideoita esityksiinsä, tavannut kollegoita että rentoutunut auton ratissa maisemia katsellen kaupungista toiseen reissatessaan.

Vuoden 2017 Turun Tähti -kilpailun osakilpailupäivämäärät julkaistaan viikolla 10/2016!

Ilma-akrobaatti Sanni Sarlin, TT 2010



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti