maanantai 20. huhtikuuta 2015

Turun Tähti 2015 -finaaliviikko on startannut!

Finaaliviikko on startannut! Perjantaina ratkeaa, kenestä kuoriutuu Turun Tähti 2015. 

Lavasäteilyä löytyy finaaliyhdeksiköstä supernovan verran, mutta yksi numeroista palkitaan 2500 € palkinnolla sekä tittelillä, jonka myötä voittaja kiinnittyy legendaariseen tähtikarttaan. Turun Tähti 2015 -voittajan lisäksi palkitaan yleisönsuosikki sekä Aamuset kaupunkimedian suosikki. 

Saapukaahan sankoin joukoin kannustamaan kilpailijoita, sillä lavaviihteen kyseessä ollessa yleisön rektioilla on erottamattoman tärkeä merkitys myös tuomarien päätöksentekoon.

Perjantaina kilpailijoiden ilta alkaa jo varhain, kisaa edeltävät treenailut ja kenraaliharjoitukset. Kenraalit vedetään kilpailun kaltaisesti pukuineen ja valoineen, numerot ovat kilpailutilanteen mukaisessa järjestyksessä ja kenraaliharjoituksen vie läpi juontaja Janne Laakso.

Paikalla on perjantaina jo harjoitusten aikana median edustajia kisaajia haastattelemassa ja kuvaamassa, kenraaliharjoitus myös videoidaan.  



Tervetuloa ihastumaan yhdeksään mahtavaan esitykseen, tuomaristolla tulee olemaan todella kinkkinen tehtävä päätöksiä tehdessään! Finaalissa mukana ovat siis seuraavat esiintyjät/esiintyjäryhmät: 

Cyr-rengas-akrobaatti Noora Wendelius

TUAS Tornadoes Cheerleaders

Tanssiryhmä Flash Bang

Breakdance duo Antton Ruusunen & Milko Kurki

Tanssiryhmä Wild Funky Crew aka WFC

Eikka ” Akrobatman” Alatalo

Tanssiryhmä JaMam’s Cats

Pariakrobaattiduo Ramona & Matti

Tankotanssija Heidi Kyyrönen





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti